Hodač, vesti

Krenite u korak sa Hodačem.

U nedelju 19. januara u kafani Hodač nastup će održati vaš verni, Trio Merak i Virtuoz na violini – Željko. Sve goste očekuje zaista fenomenalno veče sjajne muzike, uz puno velikih starogradskih hitova koji će vas nesumnjivo držati na nogama do ranih jutarnjih časova. Svi redovni gosti kafane Hodač u Dimitrija Tucovića sa nestrpljenjem očekuju svaku novu nedelju, tačnije svaki dan, jer u Hodaču provod ne staje.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Ovde spektakl nikada ne izostaje, već iz nedelje u nedelju provod postaje sve bolji. U kafani Hodač se provode najlepše devojke, raspoloženi momci i beskrajno uslužno osoblje. Ponedeljak 20. januar, biće u znaku Ilije i Bogdana kada vas očekuje zaista fantastična noć uz muziku visokog kvaliteta. Ista ekipa biće uz vas i utorkom, dok su sredom i četvrtkom na repertoaru Žuća i Nole koji sa gitarom i harmonikom prave totalni haos, u dobrom smislu te reči.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Ljubitelji dobrog provoda znaju da kafanu Hodač ne smeju izostaviti kada je noćni provod Beograda u pitanju. Proverite zašto. Ne zaboravite da posetite našu galeriju, kako biste se uverili u najluđu kafansku atmosferu o kojoj govorimo kada je kafana Hodač u pitanju.

Ne propustite uživanje u ovoj prelepoj kafani nedaleko od Vukovog spomenika koja predstavlja sinonim pravog kafanskog provoda. Rezervišite svoje mesto na vreme i obezbedite sebi i svojim prijateljima jedinstveno uživanje.

kafana Hodač

Fotografisano u Kafana Hodač

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Hodač možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.  Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim  prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com