Teatro, vesti

Kristijan Golubović i JK u klubu Teatro .

Vaš omiljeni portal noćnog života svojim foto objektivima prenosi atmosferu i poznate ličnosti u ludom izlasku. Budno oko naših fotoreportera uhvatilo je sinoć u provodu Kristijana Golubovića i pevačicu Jelenu Karleušu u klubu Teatro.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Golubović je od mladih dana poznat u kriminalnim krugovima, a hapšen je više puta. Imajući u vidu koliko godina je proveo zatvoren, uželeo se noćnih izlazaka, slobodnog kretanja i naravno, beogradskih devojaka. Kako se Golubović proveo u klubu Teatro, možete videti u našoj galeriji fotografija.  Naime, Aleksandar Kristijan Golubović je u januaru 2010. godine uhapšen zbog neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materija, a u decembru prošle godine je pušten da se brani sa slobode.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Te večeri u klubu Teatro vladala je neponovljivo dobra atmosfera, a nastupili su sjajna Snežana Nena Nešić, Željko Šašić i Nemanja Staletović.

U nezaboravnom provodu i odličnom društvu uživala je i pevačica Jelena Karleuša. Protekla godina je pevačici bila u znaku suđenja i mnogobrojnih tužbi protiv javnih ličnosti, pa je ovu godinu odličila da započne na najbolji način, uživajući u dobrom provodu i zabavi u klubu Tetro.  Karleuša je poznata kao osoba koja uživa da svoje sjajne modne kombinacije deli sa obožavaocima preko društvenih mreža, pa je tako i sinoć u Teatru zablistala u svojoj neponovljivoj modnoj kombinaciji kojom je privukla pažnju gostiju. Na žalost, JK nije bila raspoložena da se slika i svoj stajling i pojavu podeli sa našim fotoreporterima.

Klub Teatro je sinoć bio mesto pravog spektakla, zato ne propustite i večerašnji kada će nastupiti fenomenalni Ćemo i Ljupka Stević. Proverite i vi zašto se poznati provode u klubu Teatro koji je prošle godine obeležio najbolji noćni provodu gradu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zbog velikog interesovanja izvršite svoje rezervacije na vreme za sva predstojeća dešavanja u Teatru. To možete učiniti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.  Ne propustite jedinstveno uživanje i vrhunski prestonički provod na svetskom nivou, koji ćete nesumnjivo pamtiti.

 

beogradnocu.com