Blaywatch, vesti

Kuća-pos'o, pos'o-kuća-Blaywatch

Na najpopularnijem mestu za izlaske u vrelim letnjim noćima, na prestoničkom splavu Blaywatch, sinoć se ludo provodio i učesnik rijalitija “Farma”, Ekrem Jevrić. Ekrem je bio u društvu nekoliko lepih devojaka, i nije skrivao da je i više nego dobro raspoložen.

Ekrema su devojke ispitivale o njegovim “antisrpskim” stavovima i izjavama u rijalitiju “Farma”, a on je na to, kako nije mogao da odoli njihovom šarmu, odgovorio stavivši srpsku šajkaču na glavu i tako proveo ostatak večeri, hvaleći se kako mu dobro stoji! Bilo je govora i o “pokrštavanju” Ekrema, i sve to uz mnogo smeha, pozitivne energije i dobre muzike.

Blaywatch

Fotografisano na Splav Blaywatch

Ekrem

Fotografisano na Splav Blaywatch

Da li je Ekrem sinoć zaista postao Srbin ne znamo, ali ono što je sigurno, jeste da dobar provod nije izostao. Dokazni materijal sinoćnjeg ludila na splavu Blaywatch možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

Danas je dan za odmor, a već sutra, u četvrtak, 1. avgusta možete uživati na splavu Blaywatch uz Marinu Visković. U petak vas očekuju Katarina Živković i Trna , subota je rezervisana za Marinu Tadić, Miloša Trninića i Acka, a nedelja prestavlja veče sportista, kada vas na ovom popularnom prestoničkom splavu zabavljaju Ćemo i Ljupka Stević.

Da biste obezbedili najbolji provod u gradu oslonite se na svoj omiljeni vodič kroz beogradski noćni život – beogradnocu.com Rezervacije za sva dešavanja na splavu Blaywatch možete izvršiti upravo ovde, putem korisničkog  Call Centra 063 33 33 44  ili Online.

 

beogradnocu.com