Najave, vesti

Kućna svirka kafani SRFJ.

U kafani SFRJ večeras će vas dočekati neozvučeni tamburaši - Bakini kolači. Vrlo interesantna priča stoji iza naziva ovog benda koji postoji već oko 20 godina. Na samom početku karijere imali su nastup na jednoj svadbi. Kako su bili gladni, a nisu dobili da jedu, pojeli su sve kolače sa svadbe koje je donela upravo baka. Sa osmehom na licu se prisećaju ovog događaja koji ih je svakako obeležio u dugogodišnjoj karijeri.

kafanaSFRJ

Fotografisano u Kafana SFRJ

Trenutna postavka benda u kafani SFRJ čine njih trojica - klarinet, gitara i harmonika. Za sebe kažu da im je najbitnije da animiraju goste, da ih opuste i da makar trenutno zaborave na svoje probleme. Kada Bakini kolači nastupaju možete da čujete sve: od popa do roka, preko starogradske i zabavne muzike. Kako kažu na njihovim nastupima je uvek: veselo, nasmejano i opušteno. Svratite i uverite se u to - probajte Bakine kolače!

kafana SFRJ

Fotografisano u Kafana SFRJ

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju ovih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com