Beograd, Restoran, vesti

Restoran Madera decenijama je nezaobilazno i kultno mesto prestonice. Naslonjena na Tašmajdanski park, oduvek je bila celodnevno boravište „viđenih“ Beograđana i onih koji bi to da postanu.

Ime, koje je samo za sebe brend, tadašnja kafana je dobila na vrlo originalan način. U čast otvaranja iste jedan stalni posetilac doneo je flašu prvoklasnog, do tada neviđenog vina, sa portugalskog ostrva Madera i zvezda među kafanama je rođena!

Restoran-Madera-sala-1

Fotografisano u Restoranu Madera

Nije dovoljno reći da se ovde služi izvrsna domaća i internacionalna kuhinja jer gosti namenski dolaze da se počaste jelima koja se i na drugim mestima isto zovu, ali tu svaka sličnost prestaje. Ako vam se pije vino – birajte! Ima ih sa svih kontinenata, belo, roze, crveno – ali uvek prvoklasno, iz godina najbolje berbe.

Legende Beograda, umetnici, sportisti, političati, biznismeni, javne ličnosti restoran Maderu doživljavaju kao drugu kuću.

Restoran-Madera-cokoladni-wrap

Fotografisano u Restoranu Madera

Restoran Madera je za ljude od integriteta, koji znaju šta hoće, ljude s konceptom, ljude od ukusa i sa potencijalom da postanu urbane legende!

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom:  http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com