Beograd, Restoran, vesti

Restoran Lagano nalazi se na Vračaru, u Mileševskoj ulici broj 44, i spada u restorane nacionalne i italijanske kuhinje. Kapacitet restorana je 100 ljudi, dok je radno vreme je od 10 sati ujutru pa sve do ponoći.

Restoran je ušuškan na najlepšem delu Vračaru i doprinosi osećaju da se, kada posetite ovaj lokal, totalno opustite u prijatnom ambijentu koji Vam pruža. Svojim izgledom, prostor koji je sređen u savremenom stilu, podseća na najbolje svetske bar restorane, a u udobnim separeima i stolovima svaki zalogaj postaje jedna nova, lagana priča.

Lagano 2

Fotografisano u restoranu Lagano

Restoran Lagano Vam pruža mogućnost da u meniju izaberete mnoge vrhunske specijalitete iz nacionalne i italijanske kuhinje. Ono što se može izdvojiti sa menija svakako je biftek u maslinovom ulju, jagnjetina u mleku, piletina Kapreze i Venecija, svinjetina Čimičuri, kao i brojna jela sa roštilja, od kojih se naročito izdvaja šumadijska vešalica. Brojni su i riblji specijaliteti, a ovom prilikom ćemo Vam preporučiti terijaki losos i dimljeni file pastrmke sa bademom i suvim grožđem. Tu su i italijanske pice, paste, rižota ili obrok salate. Treba posebno naglasiti da su porcije prilično obilne i da će zasititi i one sa najvećim apetitom. Sve ovo zalijte probranim domaćim i italijanskim vinima, a na kraju obroka se zasladite musom od bele čokolade sa šumskim voćem ili tiramisuom.

U prijatnom ambijentu restorana koji odiše stilom i udobnošću, svim svojim čulima možete uživati. Najkvalitetnije, jednostavne i naravno, ukusne namirnice, pažljivo pripremljene i lepo servirane, uz sjajna pića i vina, srdačnu atmosferu, nenametljiv enterijer, čine da restoran Lagano bude pravi izbor za ugodan ručak ili večeru.

Lagano 3

Fotografisano u restoranu Lagano

Pogledajte čitavu ponudu restorana u Beogradu ovde

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 i 063 34 34 33 ili Online.

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

 

beogradnocu.com