Lava Bar, vesti

Lava Bar nudi izuzetan provod.

Iskusite jedinstveni provod u klubu Lava Bar, koji od samog početka sezone iz nedelje u nedelju nudi sve veći spektakl. Kombinacija opuštenosti i elegancije, maksimalnog ludila i sofisticiranosti, uz najkvalitetniju muziku, ono je što karakteriše Lava Bar.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ovog ponedeljka možete uživati u zvucima tamburica i najlepšim starogradskim i narodnim pesmama, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ovo će definitivno biti veče puno emocija, sjajne energije i veoma zagrejane atmosfere. Od 21 h pa sve do ranih jutarnjih časova moći ćete da uživate u najboljoj boemskoj noći u gradu. Nema sumnje da ćete čitave večeri biti na nogama.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ne propustite izlazak u klub Lava Bar, jer vas očekuje besprekorna usluga, vrhunski provod, kao i najlepše devojke.

U našoj galeriji možete pogledati dokaze najboljeg noćnog provoda u klubu Lava Bar, koje će vas garantovano inspirisati da ovo mesto posetite, i obezbedite sebi jedinstveni provod. Budući da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolje žurke, sa vama će se i večeras provoditi.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online . Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Lava Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

 

beogradnocu.com