Lava Bar, vesti

Lavina dobrog provoda.

I u toku februara u klubu Lava Bar  očekuje vas sve ono dobro na šta se navikli, ali i još puno iznenađenja na ovom izuzetnom mestu. Ponedeljak 2. februar rezervisan je za starogradske numere i najbolji provod uz Tamburice, dok vas u subotu 8. februara očekuje sastav No Comment.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ne propustite večerašnje Tamburice u Lava Baru jer će vas dirnuti pravo u srce, i probuditi vaše najskrivenije emocije. Pored sjajnih tamburaša i prelepog ambijenta, vašem uživanju dodatno će doprineti i besprekorna usluga kluba Lava Bar, koja je na visokom svetskom nivou. Ljubazno osoblje biće uvek tu da ispuni sve vaše želje.

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Ukoliko ste ipak ljubitelj malo drugačijeg provoda, klub Lava Bar misli i na vas i nudi vam provod uz fantastični No Comment bend. Grupa No Comment postoji još od 2001. godine. Na festivalu "Sunčane skale" su, 2005. godine, osvojili nagradu za pesmu "Reci bar da sanjaš", u večeri Novih zvezda, i već tada je bilo jasno da će ova ekipa napraviti revoluciju na našoj muzičkoj sceni. Danas predstavljaju jedan od klupski najtraženijih sastava, što zbog divne energije koju šire, što zbog uvek spektakularne atmosfere.

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda i da vas uputi isključivo na ono najbolje. Da ne biste propustili najbolja gradska dešavanja, pobrinućemo se mi!

klub Lava Bar

Fotografisano u Klub Lava Bar

Rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Lava Bar, za koje ćete naravno prvi saznati, ukoliko nas budete redovno pratili.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda.

 

beogradnocu.com