Kasina Bar, vesti

Lečić i Bojan Bijelić se provode u Kasini.

Naš proslavljeni glumac Branislav Lečić i pevač Bojan Bijelić sinoć su se provodili u klubu Kasina Bar. Prestonički klub sinoć je bio mesto sjajnog provoda, a fenomenalnoj atmosferi itekako je uticao mladi i šarmantni pevač Željko Vasić koji je nastupao.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Branislava Lečića nismo dugo viđali po beogradskim klubovima i kafanama, ali sinoć smo mogli da se uverimo da je stvarno uživao. On je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu diplomirao 1978. godine u klasi profesora Minje Dedića. Svoju prvu značajnu ulogu je odigrao u TV Seriji “Sivi dom”. Član je Jugoslovenskog dramskog pozorišta još od 1980. godine. Nakon toga, Lečić je uplovio u političke vode, pa je tako jedan od osnivača LDP-a, a posle izlaska iz iste je osnovao Pokret “Moja Srbija” sa kojom se priključio Demohrišćanskoj stranci Srbije čiji je trenutno zamenik. Glumio je u preko 70 filmova, a za svoje uloge je često bio i nagrađivan. Izabran je za ministra kuluture 2000. godine, gde se zadržao do 2003. godine.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Lečić je bio sjajno raspoložen i istinski je uživao u pesmama Željka Vasića u klubu Kasina. Naši fotografi su bili na licu mesta i preneli vam delić vrhunske atmosfere koja je sinoć vladala u ovom klubu, koje možete videti i na fotografijama.

Mladi pop pevač Bojan Bijelić, takođe je uživao pod svetlima Kasine, a imao je razloga i zašto. Naime, on je u jednoj TV emisiji predstavio naslovnu numeru svog novog albuma pod nazivom “Prva rezerva”, koji je ujedno i četvrti studijski album ovog pevača. Ovo je Bojanov povratak u zabavnjačke redove muzike, jer je pre ovoga snimao folk pesme i izdavao ih za Grand produkciju, ali je sve to prosečno prošlo kod publike, jer ga ipak više vole kao pop pevača.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Kasina Bar bilo je veče sjajnih vibracija u kojima su uz sve efekte i svetski stil provoda koji ovaj klub neguje đuskali i uživali svi koji su to veče posetili ovaj izvanredni prostor na Terazijama. Zato se narednog vikenda i vi uputite put centra grada, i proverite zašto su svetski poznata imena počela da dolaze upravo u ovaj klub i uživaju u provodu, dobroj atmosferi, sjajnom raspoloženju, izvanrednoj usluzi, vrhunskom osoblju kome ništa ne sme da promakne i koji su već svojom uslužnoću, profesionalnošću postavili standarde ovakve vrste provoda.

Ne propustite najbolji provod u vašem omiljenom klubu Kasina Bar! Rezervišite vaše mesto na vreme - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Kasina Bar, a u iščekivanju istih pogledajte galeriju sa fotografijama prethodnih dešavanja.

 

beogradnocu.com