Teatro, vesti

“Lepota Balkanska“ u klubu Teatro.

Veče sportista u klubu Teatro, kao i svake nedelje biće pravi i neponovljivi spektakl. U popularnom prestoničkom klubu Teatro, jednom od omiljenih mesta za provod poznatih ličnosti, u nedelju, nastup će održati atraktivna pevačica Mia Borisavljević i Bojan Grujić.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Na radost muškog, ali i ženskog dela publike, za vaš nezaboravan provod ove nedelje pobrinuće se Mia Borisavljević i Bojan Grujić. Moći ćete da uživate do ranih jutarnjih časova uz hitove kao što su “Luda Glava”, “Lepota Balkanska”, “Ja bih se s tobom topila”, “Moj Beograde”, “Ženskaroš”… Ono što je sigurno, očekuje vas zagarantovano najbolji provod u gradu, uz najkvalitetniju muziku i vrelu atmosferu.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

I nakon Večeri sportista u klubu Teatro se nastavlja sa fantastičnim provodom. Naime, u utorak 5. novembra vaši domaćini biće Marina Visković, Petar Mitić i Acko, a za ideal vašeg provoda ovog četvrtka biće zaduženi Željko Šašić, Ana Kokić i Nebojša Vojvodić. Senzacija vas očekuje i u petak, kada će u klubu Teatro nastupiti Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović. Subota je rezervisana za Ćema i Ljupku Stević.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Teatro.

U iščekivanju vašeg izlaska pogledajte našu galeriju fotografija iz kluba Teatro, i uverićete se u najbolji provod koji vam prestonica nudi.

 

beogradnocu.com