Najave, Razno, vesti

Leto je blizu, požurite!

Leto je blizu! Nema više čekanja i odlaganja, da ne bi posle bilo kasno. Što pre rezervišete, bliži ste vašem putovanju iz snova, a ako odlažete, ostaćete bez ove sjajne ponude i letovanja o kojima se priča tokom cele godine.

lefkada

Budite deo najspektakularnijih žurki i letovanja koja ćete zauvek nositi u sećanju. stvorićete mnoga prijateljstva, a možda i upoznati svoju ljubav! Jer, ovde je sve moguće! Rezerviši ODMAH prve termine letovanja u prelepu Lefkadu koje počinje već od 8. jula. Ali to nije sve ! Vaš omiljeni portal beogradnocu.com vam daje popust od 10 eura ukoliko rezervišete kartu jednim klikom na Online rezervaciju! Zato požurite!

lefkada1

Za sve vas koji ste već bili i sve vas koji još uvek niste bili na Lefkadi u Nidri, krenite da saznate šta je to što ovo ostrvo magičnih plaža budi u ljudima! Čim se smestite u apartmane, odmah se kreće u posetu lokalnim barovima, kafićima, gde ćemo lako zameniti noć za dan. Za dodatno vrelu atmosferu pobrinuće se DJ-evi koji od svake žurke naprave nezaboravno iskustvo! Ono što je sigurno je da ćete biti na najlepšim plažama na Lefkadi,sa najlepšim ljudima, proživeti najzabavnija iskustva, a pored svega toga i videti glavni grad Lefkade, ruševine Apolonovog hrama, vodopad Nidri i još mnogo toga. Zato nemojte propustiti provod na ostrvu Lefkadi o čijoj lepoti priča ceo svet!

lefkada

Nakon prelepog putovanja, možete da pogledate vaše fotografije koje će naravno obeležiti fotografi portala beogradnocu.com, jer, mi smo uvek sa vama, i ne propuštamo dobre žurke i putovanja o kojima priča cela Srbija! Nemojte se više dvoumiti, da se ne bi posle kajali, već rezervišite vaše mesto i letovanje iz snova jednim pozivom na brojeve 063 34 34 33 ili 063 33 33 44 ili Online, i ostvarite fenomenalan popust!

 

beogradnocu.com