vesti

Let's party.

Sve najtraženije žurke hip-hop, r-n-b i trap muzike sačekaće vas u Medellin and Light Baru u subotu. Ova ultra urbana žurka je upravo ono što tražite, a začin joj daje reper VOKE 93 FU KRU član 93 fu ekipe koju predvodi naš poznati reper Juice. Nova epoha beogradskog clubbinga započinje upravo sa Medellin and Light Barom, to je mixeta u koju su se srušile sve najbolje žurke ovoga sveta, a na vama je samo da se pridružite žurki koja ne prestaje. Selekciju klubskih hip-hop, r-n-b i Trap hitova biraće DJ Dirty Bass. Klub Medellin and Light Bar ne bi bio to što jeste da za vas nije doveo i specijalne goste Vokeove kolege sa scene koji su gostovali na njegovom poslednjem albumu "Doggovor".

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Spremite se za žurku koja predstavlja pravo osveženje u clubberskom životu Beograda, a klub Medillin and Light Bar novo iskustvo i underground verziju najpopularnijih klupskih žurki na svetu. Reč je o izvođačima koji donose najrazličitije verzije hip-hop, r-n-b i trap doživljaja, ovo je doživljaj koji ne smete propustiti jer je neponovljiv i jedinstven.

Reper VOKE 93 FU KRU javnosti su poznati po hitovima Reinkarnacija, Balkan Strasse, Zbog tebe i drugim, a specijalni gost DJ Dirty Bass iznenadiće sve prisutne sjajnim zvukom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Klub Medillin and Light Bar je revolucija urbanog provoda, jedna sasvim nova prizma noćnog života i jedan pogled na klupski tip provoda koji je različit od svega na šta ste u gradu navikli.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medillin and Light Bar je vrhunac zabave za sve ljubitelje hip-hop, r-n-b i trap muzike, kao i za one koji ovaj zvuk tek otrkrivaju i među izvođačima pronalaze svoje favorite. Klub Medillin and Light Bar će prirediti žurku, koja će prijati svim gostima, biće to jedan potpuni underground trans doživljaj, kakav je do sada nedostajao u noćnom životu Beograda i upravo sa klubom Medillin and Light Bar nastupa jedna nova etapa na mapi provoda koju svakako treba probati.

klub Medellin and Light Bar

Fotografisano u Klub Medellin and Light Bar

Klub Medillin and Light Bar je sve što vam na putu do dobre zabave nedostaje. Besplatnu rezervaciju fantatstično underground club doživljaja možete izvršitiputem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi smo već otkrili svetla kluba Medillin and Light Bar, nedostaje nam samo vaše srećno lice pod snopom najtraženijih reflektora, vidimo se!

 

beogradnocu.com