Teatro, vesti

Let's be safe - klub Teatro.

Svetski dan borbe protiv AIDS-a obeležava se 1. decembra, a vaš omiljeni klub Teatro pravi veliku žurku. U Srbiji je prema zvaničnim podacima 2.414 osoba inficirano HIV-om. U svetu je gotovo 33 miliona ljudi zaraženo HIV virusom. Svakog dana u svetu se inficira oko 7.400 ljudi, dok se na svaka dva minuta zarazi jedna mlada osoba.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Poznata pevačica Mia Borisavljević će večeras, kao i svake nedelje, napuniti klub Teatro i napraviti fenomenalnu atmosferu! A kako i ne bi kad vam je Teatro pripremio sjajan provod i dobro poznato veče sportista koji svi željno iščekujemo.

Mia je poznata po svojim hitovima “Ženskaroš”, “Kako da ne”, “Ja bih se s tobom topila”, ali i kao jedna od najboljih klupskih pevačica koja itekako ume da napravi vrhunsku atmosferu. Ona će zajedno sa mladim pevačem koji je osvojio titulu Prvog glasa Srbije i pobedio na istom takmičenju, Bojanom Grujićem zabavljati sve prisutne goste kluba Teatro do kasnih jutarnjih sati.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zato, dođite večeras u vaš omiljeni klub Teatro i ne propustite najluđu žurku u nedelji! S obzirom da klub Teatro večeras obeležava Svetski dan borbe protiv AIDS-a, biće podeljeni kondomi koji su u ovom trenutku jedino efikasno sredstvo za zaštitu od HIV-a i ostalih polno prenosivih infekcija. Budite odgovorni, budite zdravi - i u klubu Teatro!

I nakon nedelje klub Teatro nastavlja sa nizom najboljih prestoničkih dešavanja, pa tako u utorak  na ovom izvanrednom mestu za provod možete uživati uz izvrsnu Marinu Visković i Petras Mitića. Četvrtkom vas čekaju Željko Šašić, Ana Kokić i Nebojša Vojvodić, a samo dan nakon njihovog nastupa, u petak na istoj lokaciji očekuje vas neverovatni Šako Polumenta, Snežana Nešić i Nemanja Staletović. Subota je rezervisana za neponovljivi duo - Ćemo i Ljupka Stević. Još jedna "teatralna" sezona u najprestižnijem prestoničkom klubu je pred nama - dođite i uverite se u najbolji provod u gradu!

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Kako ne biste propustili jedinstvenu nedelju sportista i žurku povodom međunarodnog dana borbe protiv side u klubu Teatro, ali i ostale dane tokom sedmice, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com