Jimmy's, vesti

Lexington Band na splavu Jimmy’s.

U četvrtak 29. avgusta na novootvorenom splavu Jimmy’s nastupiće jedan od najpopularnijih regionalnih sastava - Lexington Band. “Dobro da nije veće zlo”, “Smrti se ne bojim”, “Donesi”, samo su neke od pesama u kojima će gosti  splavu Jimmy’s moći da uživaju.

Grupa Lexington je svoju prvu svirku održala 2004. godine, u malom klubu Lexington, po kojem je ovaj jako perspektivni bend i dobio ime. Njihov prvi album, “Kako je tako je”, izdat za izdavačku kuću City Records, sadrži 12 numera koje je publika izuzetno dobro prihvatila. Za njihov dosadašnji uspeh, između ostalog zaslužan je njihov tekstopisac, ali i dobar prijatelj Bane Opačić. Iz njihove saradnje nastao je i veliki hit “Da me malo hoće”.

Lexington Band je jedan od najbukiranijih sastava na našim prostorima, što opravdavaju fenomalnim nastupima na kraju kojih se uvek traži bar još jedna pesma više. Vrhunska atmosfera i lud provod do ranih jutarnjih časova su zagarantovani. A da je tako uvek na splavu Jimmy’s možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

U petak 30. avgusta na splavu Jimmy’s nastupiće izvanredna ekipa, koja uvek napravi nezaboravnu atmosferu - Danijela Trkulja, Nebojša Vojvodić i Fantastic Band. Samo dan kasnije za vaš provod biće zadužen Millenium Band, kao i Daria Stanojević i Aleksa Radenković. U utorak vas na splavu Jimmy’s očekuje gost iznenađenja, a da biste prvi saznali ko će to biti, tu je vaš omiljeni vodič kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com.

jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy’s

Da ne biste propustili najbolju živu svirku u gradu ovog četvrtka, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti upravo ovde -  putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Isti način rezervisanja važi i za sva ostala dešavanja na splavu Jimmy’s .

 

beogradnocu.com