Kasina Bar, vesti

Lexington Bend u klubu Kasina Bar.

Dođite u Kasina Bar i ne propustite da čujete najveće hitove ovog sjajnog benda, koji će vam prirediti nezaboravno veče.  Lexington Bend, čiji temperamentni scenski nastup i fenomenalni repertoar nikoga ne ostavlja ravnodušnim, obradovaće svoju vernu publiku nastupom u klubu Kasina Bar u četvrtak 28. novembra.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Da se upornost i trud uvek isplate, dokaz je da ovaj, sve popularniji regionalni bend, koji nakon godina svirki po klubovima, danas sve sigurnijim koracima ide ka samom vrhu regionalne muzičke scene. Zahvaljujući prvom albumu "Kako je, tako je", koji je i više nego dobro prošao kod publike, članovi ovog sastava sada se već mogu pohvaliti i brojnim nagradama koje su dobili u posljednjih godinu dana. U samom nazivu benda, ova ekipa je videla i simboliku koju ta reč predstavlja, što je bio i osnovni razlog da se odluča za to ime. Reč “lexington” je uvek bila oličenje nekog glamura, elegancije, ozbiljnosti, što, i jeste imidž Lexington benda. Numera “Dobro da nije veće zlo” obeležila je proteklu godinu, a pesme ovog benda su se i izdvojile pre svega po veselim i optimističnim tekstovima.

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ono što Lexington Bend izdvaja jeste to da su od početka svog nastanka, počeli da rade autorski, da snimaju svoje pesme i to je urodilo plodom. Fenomenalna atmosfera, izuzetna usluga i najbolja muzika , a sve to možete naći u jednom od najboljih klubova u gradu – Kasina Baru na Terazijama. Ne propustite! Za vikend, tačnije u petak i subotu možete sabrati utiske uz fenomenalni No Comment Band i Veska Vučkovića. Dođite u klub Kasina Bar i doživite noćni provod na najlepši način!

klub Kasina Bar

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najinteresantnije novosti o vodećim prestonićkim mestima. Pored vesti na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija, i uveriti se u najbolji prestonički provod. Priuštite sebi i svojim prijateljima neponovljivo uživanje i provedite se kao prava zvezda! Obezbedite svoje mesto na vreme. Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com