Teatro, vesti

Lica koja zvuče poznato u klubu Teatro.

Poznato je da fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja gradska dešavanja. Sinoć su se provodili u klubu Teatro i pored zaista jako dobre atmosfere, fotografisali su i poznate ličnosti koje nisu krile oduševljenje.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Objektivi naših fotografa su sinoć u klubu Teatro uhvatili Kneza kako se provodi na nastupu Nebojše Vojvodića, ali i svojih kolega iz aktuelnog i vrlo popularnog show programa Tvoje Lice Zvuči Poznato, koji se emituje svake subote na televiziji Prva.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Naime, troje učesnika iz emisije Tvoje Lice Zvuči Poznato očigledno su otpočeli lepo druženje, pa se sada okupljaju i van proba i snimanja emisije. Željko Šašić, Ana Kokić i Nenad Knežević Knez sinoć su maksimalno uživali i istovremeno pravili sjajnu atmosferu, na kakvu ste već navikli kada je klub Teatro u pitanju.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Uostalom, fotografije najbolje svedoče o svim događajima. Pogledajte našu galeriju i uverićete se u vrhunski prestonički provod, kakav ne možete pronaći ni na jednom drugom mestu u gradu.

Rezervacije za sva dešavanja u klubu Teatro možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete obezbediti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za noćni provod.

 

beogradnocu.com