Limun Žut, Najave, vesti

 

Ove nedelje u popularnoj kafani u Dimitrija Tucovića, u kafani Limun Žut, tokom cele nedelje moćićete da uživate uz niske cene pića kao i uz odličnu muziku!

limun žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

U utorak, nastupaće Bend Čeznem za lovom i moćićete da pijete sve rakije za 99, 00 dinara. Već u sredu stiže nereano, donekle i duhovito sniženje: naime, sve rakije će Vas koštati onoliko kolika je trenutna tempreatura! U četvrtak u kafani Limun Žut čeka Vas čuvena "Papas Yania",strani i domaći rok, kao i narodna muzika!

limun žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

U petak opet nastupa Bend Čeznem za lovom,  dok u subotu za vas svira Taške Bend. U nedelju opet jedna zanimljiva akcija koju ne smete da propustite: u nedelju će svako platiti rakiju onoliko koliko godina ima!

Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne. U iščekivanju narednih dešavanja, pogledajte našu galeriju fotografija. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život Beograda.

 

beogradnocu.com