Limun Žut, vesti

Limun čuva vaše zdravlje.

Neka naredne nedelje vaš prijatelj bude dobri, stari Limun ŽutKafana Limun Žut je tu da vam bude prijatelj i da vas ludo zabavi. Ona je neizbežna kada je kafanski spektakl u pitanju, i zato je naredne nedelje morate posetiti.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Večeras 16. februra, utorak i sreda idealni su za provod u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani. Tih dana na repertoaru zabavljaće vas Ozvučeni tamburaši , odnosno, Orkestar “Čeznem za lovom” .

Četvrtak 20. februar, očekuje vas fantastična noć uz sada već veoma popularni Orkestar ”Papas Yania” koji sa tri gitare i bubnjevima prave potpuni haos u kafani Limun Žut.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Vikend, tačnije petak i subota popularni su dani za još popularniji i sve traženiji bend Čeznem za lovom. Iz nedelje u nedelju njihovi nastupi su sve posećeniji, a podijum za ples sve zagrejaniji. Ne propustite da uživate sa njima ovog vikenda, a ukoliko ipak budete sprečeni, tu su utorak i sreda za ponavljanje. Koji god dan da odaberete za vaš provodu kafani Limun Žut, nećete se pokajati.

Svojim izgledom i toplom atmosferom, kafana Limun Žut sa pravom je zadobila dobru reputaciju i simpatije svojih gostiju. Koncept kafane je uređen na poseban način, kako bi se dobio odličan položaj svakog stola, odnosno da bi se naši gosti našli uvek u centru pažnje.

kafana Limun Žut

Fotografisano u Kafana Limun Žut

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Limun Žut možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i time obezbediti sebi i svojim prijateljima fenomenalno prestoničko uživanje.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. U iščekivanju vašeg izuzetnog izlaska, pogledajte našu galeriju i uverite se u fantastični provod koji se odvija u kafani Limun Žut.

 

beogradnocu.com