vesti

Liquid Jorney za verne trensere.

Početkom sezone trenseri i svi PsyTrance cluberi praktično nisu imali mesto na koje mogu da izađu. A, onda, u samo nekoliko meseci, izašli su iz ilegale, i to na velika vrata - dobili su novi klub HangarHangar i trance muzika, polako se vraća u Beograd na mapu najvećih i najluđih rejv žurki. Sada je prekoputa Bigza svakog vikenda ima te na raspolaganju žurke koje primaju čak i 700 ljudi.

klub Hangar

Fotografisano u Klub Hangar

Ove nedelje u klubu Hangar čeka vas potpuna ludnica i Old School Goa & Dark Trance Party. Spremite se u petak 07. februara i subotu za " Liquid Journey" , U.LJ.E.Z –a, Dj’s and friends. Progressive & Psytrance Party sa line up-om uz Stefana i Mareta. Nesbo PsyGarden, Psymania i Marko PsyMoon, sa sve U.LJ.E.Z-om aka Cune, prirediće vam najbolji doživljaj Trance žurke kakvu još niste videli. Zahvaljujući dobro organizovanom zvuku u klubu Hangar audio - vizuelni doživljaj biće kompletan i neponovljiv, upravo zato što je u pitanju sitem jačine oko 30 000 W, preko 40 zvučnih kutija, što predstavlja celokupan ‘filling’ muzike i pravi osećaj zadovoljstva!

klub Hangar

Fotografisano u Klub Hangar

Pored velikog broja vizuelnih efekata 3D lasera, dim mašina, roto glava, skenera, dva video bim-a, fluoro dekoracije i još mnogo toga, vaš provod će definitivno postati nezaboravan u klubu Hangar. Klub Hangar je novo urbano – underground, a ipak mesto za sve one koji žele nešto novo. Uz kvalitetan i raznovrstan program, kao i gostovanja stranih i domaćih DJ-eva i producenata, dočekaće vas izuzetan i sasvim drugačiji ambijent i naravno, vrhunska muzika koja se najzad vraća u našu prestonicu na mapu najboljih žurki.

klub Hangar

Fotografisano u Klub Hangar

Ne propustite ove fenomenalne žurke za vikendšavanje, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja u klubu Hangar možete izvršiti na vrlo jednostavan način i naravno besplatno, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. A u iščekivanju PsyTrance vikenda, pogledajte našu galeriju fotografija, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite vrhunski klub Hangar.

 

beogradnocu.com