Najave, Shake 'n' Shake, vesti

Sledeće nedelje 16. avgusta, na popularnom splavu Shake'n'Shake spremite se za potpuno ludilo. Za Dj pultom biće fantastični duo iz Kelna  - Lissat & Voltaxx!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Ovaj dvojac je poznat po fantastičnoj atmosferi na žurkama, zbog čega ih često nazivaju i kraljevima dobrog provoda. Brojne njihove trake i remiksi bili su među najslušanijim na više različitih svetskih i evropskih top lista.

Redovni su i na listama velikog broja drugih DJ-eva, što ih je dovelo do nastupa u najpopularnijim klubovima i festivalima širom sveta. Do sada su već nekoliko puta bili u Beogradu i svaki put su napravili šou za pamćenje, pa nema razloga da to ne ponove i sada. Ne propustite pravi spektakl na splavu Shake'n'Shake! Start žurke je zakazan za 17h!

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

Izvršite rezervaciju na najjednostavniji način - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne. Redovno nas pratite i uvek ćete prvi saznati sve najbitnije informacije vezane za noćni život prestonice.

splav Shake'n'Shake

Fotografisano na Splav Shake'n'Shake

 

beogradnocu.com