Jimmy's, Poznati

Ljuba Jovanović u stopu prati Natašu Bekvalac.

Splav Jimmy's je sinoć bio stecište poznatih ličnosti iz sporta, muzike, medija, a posebno za to je zaslužna pevačica Nataša Bekvalac koja je nastupala i priredila fenomenalnu atmosferu.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Naravno, kako smo do sada navikli, gde je Nata, tu je i Ljuba Jovanović. Tako je i budno oko našeg fotografa "uhvatilo" rukometaša u publici kako verno prati svoju prijateljicu. Domaći mediji prenose da su Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović obnovili ljubavnu romansu nakon što su oboje ostavljeni od strane svojih (sada bivših) partnera Vlade Vuksanovića i Kristine Radenković.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Iako novosadska barbika demanduje da se vratila u Ljubin zagrljaj, fotografije govore suprotno. Ljuba verno prati svaku Natašinu pesmu na splavu Jimmy's, i čuva je ko malo vode na dlanu prateći je na svakom koraku. Da li je to samo dobro prijateljstvo ili nešto više, ostavljamo vama da prosudite.

jimmys

Fotografisano na Splav Jimmy's

Rekli bi da stara ljubav zaborava nema, a kakva je atmosfera vlada na splavu Jimmy's i ko je sve od poznatih uživao, pogledajte u našoj galeriji fotografija.

Splav Jimmy's

Fotografisano na Splav Jimmy's

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com