Tri Promila, vesti

Ljubav od Tri Promila.

Sutra je idealna prilika da iznenadite voljenu osobu, a za specijalne želje u susret vam izlazi uvek spremna kafana Tri PromilaKafana Tri Promila će vam uz bend Ortaci i prvu harmoniku beogradskih kafana ovaj poseban dan, Dan zaljubljenih pretočiti u doživljaj koji nikada nećete zaboraviti. Unikatno iznenađenje kafane Tri Promila će istinski prijati vašoj lepšoj polovini, sutra uz bend Ortaci i prvu harmoniku beogradskih kafana idealan je trenutak da ono najlepše što čuvati u posebnoj pregradi svog srca kažete svojoj voljenoj i to kroz pesmu.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Kafana Tri Promila sutra neće biti samo obična kafana raspevana i pijana, ona će biti opijena, ali od ljubavi koju će parovi na poseban način podeliti sa svima koji se sutra upute u predivnu kafanu Tri Promila. Sutra je idealan dan, da ako ste sami baš za Dan zaljubljenih upoznate neku posebnu osobu koja će okupirati vašu pažnju, a bend Ortaci će pripomoći da joj priđete na neobičan i jedinstven način zbog kog nikako neće moći da vas odbije.

kafana Tri Promila

 Fotografisano u Kafana Tri Promila

Dan zaljubljenih će uz kafanu Tri Promile biti mnogo više nego najlepši dan u vašem životu, ti trenuci će biti toliko posebni i emotivni da će biti odličan materijal za najgledaniji ljubavni film. Kafana Tri Pomila će se sutra pretvoriti u mesto iz bajke gde će biti prostora samo za najlepše emocije i razmenu nežnosti, ne propustite priliku da za svoju voljenu osobu prirediti najoriginalnije iznenađenje koje se šapatom zove kafana Tri Promila.

kafana Tri Promila

Fotografisano u Kafana Tri Promila

Besplatnu rezervaciju najdirljivjih trenutaka u kafani Tri Promila besplatno možete rezervisati putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Mi smo bespovratno zaljubljeni u vaše najbolje provode i nama je sa vama svaki dan Dan zaljubljenih, imajte to uvek na umu.

 

beogradnocu.com