Poznati, vesti

"Izvini gospođo Carter"!

Olivia McFallar koja se potpisuje kao "YesLivCan", objavila je pesmu "Sorry Mrs. Carter" posvećenu Beyonce, u kojoj joj se izvinjava jer je Jay-Z vara sa njom!

Već izvesno vreme kruže priče da je brak popularnog para Beyonce i Jay Z-ja u velikoj krizi i da pokušavaju da zbog svojih karijera i celokupne svetske javnosti održe sliku "srećnog para", ali da je situacija znatno drugačija. Ove glasine su sada dodatno podržane i pesmom "Sorry Mrs. Carter" koju je objavila Olivia McFallar u kojoj se izvinjava pevačici jer je suprug vara sa njom.

Kako se navodi u "otvorenom pismu" u vidu pesme, Olivia otkriva da joj je Jay Z uzeo broj telefona kako bi bili u konataktu kada je on u gradu, ali i takođe otkriva da nisu imali seks jer su uspeli da se povežu na višem nivou (preko hip-hopa i ostalih stvari koje su im zajedničke), jer "Jay Z voli prirodne i besprekorne ribe poput nje"... Ona je takođe u pesmi rekla da joj se Jay Z nabacivao još pre braka sa Beyonce, i da je u stvari ona žrtva Beyonce-ine ljubomore i zato što je iskoristio Jay Z.

Setimo se kada je nastao skandal zbog nerazjašnjene tuče između Beyonce-ine sestre i Jay Z-ja u liftu. Sada već možemo da povežemo stvari....

Beyonce i Jay Z se za sada nisu oglašavali povodom ove pesme. Ali ovo bi moglo da ugrozi njihovu zajedničku turneju, koja je u potpunosti rasprodata.

Pogledajte VIDvideo spot i poslušajte pesmu.

 

beogradnocu.com