vesti

Ljubica Mojsovska i Trendo bend u kafani Zlatarski Raj.

Ne propustite jedinstveno kafansko uživanje za sam start 2014. na najbolji mogući način. U subotu 4. januara u kafani Zlatarski Raj nastup će održati atraktivna pevačica Ljubica Mojsovska u pratnji fantastičnog Tredno benda.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Nekadašnja Zvezda Granda Ljubica Mojsovska inače je po struci vaspitačica, a za nju kažu da peva srcem i pleni prelepim glasom. Svi njeni nastupi izuzetno su posećeni, a njene vokalne sposobnosti nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. U popularnoj kafani Zlatarski Raj očekuje vas pravi spektakl jer će učesnica rijaliti programa Parovi, Ljubica Mojsovska, definitivno maksimalno zagrejati atmosferu i pružiti vam neverovatan provod. Za vaše vrhunsko uživanje tu je i Trendo bend. Pripremite se na provod do ranih jutarnjih časova.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Ukoliko želite da iskusite pravi boemski provod, uz kvalitetnu pesmu i sjajnu ekipu, kafana Zlatarski Raj je pravo mesto za vas. U kafani Zlatarski Raj moći ćete da uživate u bogatoj ponudi pića po pristupačnim cenama, da se provodite uz najbolje kafanske hitove i zaista kvalitetne numere, kao i da osetite pravi boemski duh. Ne propustite provod na vrhunskom nivou koji je prilagođen svačijem džepu.

kafana Zlatarski Raj

Fotografisano u Kafana Zlatarski Raj

Vaš portal beogradnocu.com uvek je tu da Vam olakša snalaženje u burnom noćnom životu Beograda. Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u kafani Zlatarski Raj.

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite mesta koja vam beogradnocu.com preporučuje i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com