Soho Bar, vesti

London u srcu Dorćola.

Soho Bar je zaista posebno mesto na mapi barova u Beogradu. On je pravi šlagvort sa jednom otmenom dozom urbanih izlazaka koji su se iz Londona u Njujorka preselili direktno u srce Dorćola. Soho Bar pored izvanrednog ugođaja koji je potkrepljen velikim izborom pića koktela i kafa, uvek nudi i fantastičan muzilčki program, koji je tačno prilagođen ambijentu u kom se nalazite.

Večeras u najpopularnijem baru u Beogradu nastupa Dj Miki uz kojeg je dinamika uvek na zavidno visokom nivou, uz ovog fenomenalnog dj-a osećaćete se kao da ste pod reflektorima svetskih klubova, jer on ima vrlo istančan osećaj za publiku.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je mesto za odabrane, idealno da sa omiljenom ekipom svratite i potražite užitak u sjajnim koktelima i još boljim setovima popularnog Dj Mikija. Bar Soho Bar je doneo u Beograd onaj duh stranih barova kojem se divimo u filmovima, zato nije ni čudo, da kada stranci dođu u Beograd nekako uvek nabasaju baš na Soho Bar, koji je u svom domenu zaista broj jedan.

bar Soho Bar

 Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar odiše kulturom, elegancijom, otmenošću i odmerenošću, sve u njemu je sa takvom pažnjom složeno da svaki trenutak koji ovde provesete sigurno vam neće iskliznuti iz sećanja. U subotu u specifičnom barskom adutu Beograda Soho Baru atmosferu do usijanja dovodi Mr. IV čiji rad već svi posetioci Soho Bara odlično poznaju, reč je o sjajnoj energiji koja prosto mami na pozitivu. Mr IV, odlično komunicira sa publikom i energetski naboj na njegovim setovima je dovoljan za nezaboravne trenutke u prestižnom Soho Baru.

bar Soho Bar

Fotografisano u Bar Soho Bar

Soho Bar je dodir luksuza u samom srcu Beograda i mesto na kom ćete se osećati zaista savršeno. Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

Soho Bar je rubin noćnog života Beograda, to je najotmeniji vid zabave koji sebi možete priuštiti i to u društvo najeminentijih ličnosti u našoj zemlji, da biste se uverili da je to tako prošetajte do Soho Bara i prepustiti se prestoničkom uživanju, a mi ćemo najlepše trenutke ovekovečiti za našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com