vesti

Lov na najbolji provod.

Krenite u lov na dobar provod ovog vikenda. Nabacite krpice, navucite šunjalice i pravac na Adu Huju – na pravo mesto lovačkog duha. Tamo vas čeka nešto potpuno drugačije u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu i uživanje na najvišem nivou.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U ovoj nedelji ljubavi, a posebno u petak 14. februara, prepustite se zvucima i glasu Marine Stankić, Nemanje Maksimovića i Primera Benda. Ovaj fenomenalni izvođač svoj glas deli sa vama, a uz hitove narodne i pop folk muzike garantujemo da nećete sesti do poslednje pesme.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

U klubu Carski Lov su inače nastupale su mnoge poznate ličnosti poput Željka Šašića, Marine Tadić, Romane i Jelene Kostov, a muzika odgovara svačijem ukusu i zadovoljava visoke kvalitete. Subota, 15. februarom, biće u znaku Nikole Bardaka, Jelene Gerbec i Slobodana Đurkovića. Slobodan Đurković i kombinaciji sa Jelenom Gerbec i naravno Nikolom Bardakom, uvek pravi spektakl i njihovi nastupi su poznati po tome što odišu fantastičnom atmosferom. Spremite se da celu noć budete na nogama. Ne propustite vrhunsku žurku i još bolje cene, koje vam je klub Carski Lov priredio.

Klub Carski Lov predstavlja potpuno drugačije uživanje u odnosu na sve na šta ste navikli u Beogradu. Nalazi se na Adi Huji, i predstavlja vrlo specifično mesto lovačkog duha.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Rezervišete na vreme provereno najluđi provod u gradu na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacija su besplatne, ali obavezne.

Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda. Fotografi portala beogradnocu.com ne propuštaju najbolja dešavanja u gradu, pa će se sa vama rado provoditi u klubu Carski Lov. U išekivanju najavljenih dogaćaja pogledajte našu galeriju fotografija.

 

beogradnocu.com