vesti

Lud provod sa Dobrilom.

Petak 20. decembar i subota 21. definitivno su pravi dani da posetite Dobrilu. Naime, u popularnom prestoničkom klubu Dobrila, koji predstavlja vodeće mesto kada je dobra živa svirka u pitanju, očekuju vas bendovi Girls Boys & Toys i Euterpa, a sama imena dovoljna su vam da shvatite da je u pitanju provod koji ne smete propustiti.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Girls Boys & Toys Band, beogradskim klaberima vrlo poznat sastav, nastupiće u petak 20. decembra. Zaista ne postoji bolji način da započnete svoj vikend, jer Girls Boys & Toys Band iz nedelje u nedelju postaju sve bolji. Oni sviraju mashup koji definišu kao rock & house extravaganza ali i sve najnovije MTV i VH1 hitove od kojih ćete dobiti momentalnu želju da skočite sa stolice i zađuskate. Naravno, na nogama ostajete do poslednje numere! Girls, Boys and Toys je zaista jedinstveni sastav, a takav je i provod koji vam oni pružaju.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Subota 21. decembar rezervisana je za dobro poznati sastav Euterpa, koji postaje sve traženiji, a samim tim i njihove svirke sve su posećenije, a provod sve luđi. Euterpa, muza i zaštinica muzike iz grčke mitologije, u bukvalnom prevodu: ona koja voli, obožava, uveseljava, zadovoljava, upravo u svakom smislu objašnjava ovaj neverovatni sastav. Ne propustite njihovu svirku, gde ćete od žanrova moći da čujete sve od pop/rock, disco, funky zvuka do modernijih acid jazz, soul, house, latino i dance hitova, kako stranih, tako i domaćih. Ukoliko ste ljubitelj kvalitetne klupske svirke i izuzetnog muzičkog repertoara, ovaj nastup ne smete propustiti.

klub Dobrila

Fotografisano u Klub Dobrila

Ne propustite najbolje prestoničke žurke, već rezervišite svoje mesto na vreme. Uz vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ovaj način rezervisanja važi za sva dešavanja u klubu Dobrila. A u iščekivanju ovih događaja, pogledajte našu galeriju fotografija. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com