Teatro, vesti

Luda glava.

Da je klub Teatro jedan od najpopularnijih klubova ove sezone, govori i činjenica da ga sve više posećuju poznata lica sa naše javne scene. Večeras je standardno poznato „Veče sportista“ koje ja najveća atrakcija u nedelji, a kao melem za muške oči i i muziku, nastupa fenomenalna Mia Borisavljević. Mlada i popularna Mia, zapevaće večeras, 09. februara u klubu Teatro, i kako to inače biva svake nedelje, dovešće atmosferu do tačke ključanja.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Mia Borisavljević je krajem prošle godine predstavila spot za novu pesmu “Moj Beograde”. Pevačica je za ovaj spot snimala kadrove u centru Beograda, a na taj način je ova zgodna dama napravila pravu pometnju u centru grada. Ukoliko još uvek niste videli novi spot Mie Borisavljević, pogledajte video na kraju teksta.

Večeras ćete u klubu Teatro moći da uživate do ranih jutarnjih časova uz hitove kao što su, “Lepota Balkanska”, “Luda glava”, “Ja bih se s tobom topila”, “Ženskaroš” i mnoge druge. Garantujemo da ćete uživati.

U utorak 11. februara, pevaće vam Marina Visković i Petar Mitić, dok je četvrtak specijalno veče za našu pobednicu emisije “Tvoje Lice Zvuči Poznato”, Anu Kokić i Nebojšu Vojvodića.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Da ne biste propustili ova izuzetna dešavanja, kao i Veče Sportista u klubu Teatro, obezbedite svoje mesto na vreme zbog jako velikog interesovanja. Rezervacije za sva dešavanja možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com. Svoj najluđi provod možete osigurati putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Rezervacije su besplatne, ali obavezne.

klub Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Sa vama će se provoditi i fotografi portala beogradnocu.com jer oni nikada ne propuštaju najbolje žurke. Svojim objektivima beležiće najinteresantnije momente vašeg provoda. Do tada, pogledajte našu galeriju, koja će vas nesumnjivo inspirisati da posetite klub Teatro i budete deo fantastičnog provoda. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com