Premijera, vesti

Ludujte dok se ne spuste zavese u kafani Premijera.

Premijerno ćete se najluđe se provesti i najluđe pevati samo u kafani Premijera jer to nema nigde drugo. Kafana Premijera je čedo ludog provoda, tu nema mesta sedenju ni zabušavanju, igra se do poslednjeg takta, a osećaj najboljeg provoda nosite sa sobom sve do ponovnog susreta sa najboljom kafanom u gradu, kafanom Premijera.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Sutra uz Tijanu i Marka provod je više nego zagarantovan. Najbolji taktovi, ritam koji prirasta uz srce postoji samo u najboljoj meraklijskoj kući svih vremena kafani Premijera.

Tijana i Marko znaju kako se luduje do zore, sa vama će pevati i igrati jer vaše raspoloženje diktira takt po kom muzika svira, a vi najbolje znate uz koje pesme se i mrzi i voli.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Repertoar Tijani i Marku dobro je poznat i oni "premijerno" svaki put samo za vas izvode najveće od najvećih hitova u specifičnom i neponovljivom ambijentu kafane Premijera.

Ovde nema spavanja, igra se i peva, dok god imate daha. Svaka pesma je baš ona prava jer Tijana i Marko znaju šta je meračka čaša i svoje umeće dele sa vama, samo u kafani Premijera, dok se ne spuste zavese.

kafana Premijera

Fotografisano u Kafana Premijera

Rezervišete svoju boemsku priču u kafani Premijera na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com