Staro Drvce, vesti

Magične noći.

Kafana Staro Drvce je kafana vaših najveselijih provoda u kojima možete uživati svakog dana. Kafana Staro Drvce spremno dočekuje svaki vaš dolazak, repertoar je osmišljen planski i u skladu sa svim kafanskim aršinima i po merilima nezaustavljivo najluđih kafanskih provoda ikada. Vaše kafanske vragolije mogu početi već danas, jer u kafani Staro Drvce čeka vas Akustični bend Priča o Nama, da vam kroz emocijiama napojene žice ispriča onu najlepšu priču, najdražu u svačijem životu.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce ispod svoje krošnje pruža muzičku magiju koju tek treba da spoznate, sreća je veća time što u tim magičnim momentima možete uživati baš svaki dan, pa tako i u sredu, kada vas svojom svirkom gosti Drvce bend u sastavu Vlada Nikolić i Tanja Živković, što je haos u najavi i to onaj najpozitivniji, koji vam treba kao dnevna doza kafanskog adrenalina koja je svima preko potrebna za što ispunjeniji merački život. Kafana Staro Drvce je vaš glavni adut, uoči svakog izlaska i tu pardona nema, sa kafanom Staro Drvce svaki dan je baš onaj pravi, tako i četvrakom u kafani Staro Drvce čeka vas jedan veoma poseban i drag tretman uz Drvce bend koji ovaj put čine Nenad Radovanović i Lidija Dimitrijević i specijalni gost večeri Bata Zdravković, što će svakom vašem četvrtku u kafani Staro Drvce dati posebu notu i pravi merački duh.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u kafana Staro Drvce

Petkom se na kafanski sjaj kafane Staro Drvce nadovezuju briljantni članovi Drvce benda Nenad Radovanović i Lidija Dimitrijević, pravi spoj za vaš jedinstveni doživljaj i prelepo kafansko druženje posebnije od svih u kafani vaših dana kafani Staro Drvce.  A poseban sadržaj čeka vas u subotu kada vam svira Drvce bend uz Nenada Radovanovića Lidiju Dimitrijević i specijalnog gosta večeri Dejana Aličića, a to je sastav koji garantuje hedonizam u licu i naličju najlepše zabave koja pleni i osvaja i koja nikoga ne ostavlja bez osmeha na licu, pa budite sigurni neće ni vas. Nedelja pripada Boti i Dijamantima koji zabavu svataju toliko ozbiljno da dobro raspoloženje i razigranost ne isključuju iz svog repertoara čak ni na kratko, sa njima je sve preveselo i sjajno, baš po vašoj volji i te kako po vašoj meri.

kafana Staro Drvce

Fotografisano u kafana Staro Drvce

Kafana Staro Drvce je nova požuda vašeg kafanskog postojanja, pustite joj da vas bez reči obuzme. Rezervišite pravi pravcati kafanski provod kakav do sada niste imali prilike da doživite putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Kroz našu galeriju fotografija otkrijte je šta vas pod krošnjom najbolje kafane Staro Drvce čeka, na toj listi smo naravno i mi, ne bismo takvu kafanu ni za šta na svetu propustili.

 

beogradnocu.com