Čudna Noć, vesti

Magija noćnog života.

Ako ste se pitali odakle čarolija izvire, odgovor je iz kafane Čudna Noć, ovde su sve noći čudesne i neponovljive. Kafana Čudna Noć je zaista moćna i tu muzičku hedonističku moć ste već  osetili pod svojim nogama, čarobno je ovde sve, priznaćete.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Kafana Čudna Noć, je baš ta noć koja vam nedostaje da upotpuni vašu agendu najluđih provoda, kafana Čudna Noć je ta u svakom smilslu i pružiće vam mnogo više, nego bilo koja druga kafana, u to budite uvereni. Peđa Bend i Dejana Marinković petak u kafani Čudna Noć pretvaraju u veličanstveni doživljaj čiste plesne harmonije, muzička delatnost ovog benda je toliko bogata da neće biti praznog sekunda, sve će biti ispunjeno provodom koji se pamti, koji se voli.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Samo vaša kafana Čudna Noć broji sa vama sve vaše jubilarno neprospavane  najluđe noći, one koji volite i kojima se dajete iz petnih žila, jer samo tako one postaju istinski čudesne i vaše. Nemanja Mitrović i Dejana Marinković sa vama su subotom, biće to prava čudotovorna analiza vašeg muzičkog ukusa koji je za Nemanju Mitrovića i Dejanu Marinković prava zapovest koja u kafani Čudna Noć dobija svoja krila i to srebrna.

kafana Čudna Noć

Fotografisano u Kafana Čudna Noć

Možete izvršiti rezervaciju kafanske čarolije u kafani Čudna Noć putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem  našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda. Čudne noći su naša uža specijalnost, u jednoj od tih srešćemo se u kafani Čudna Noć, cenimo da taj provod nikada nećete zaboraviti.

 

beogradnocu.com