Community by Kasina, Najave, vesti

Uskoro vas očekuje magla u Beogradu. Ove srede, 3. decembra, ne propustite nastup Magla Benda i spektakularnu Ethnogym žurku u klubu Kasina Bar!

kasina magla bend

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Magla bend na svojim nastupima uvak stvara vrhunsku atmosferu. Zahvaljujući velikom iskustvu, dobroj svirci i širokom repertoaru, kao bend - jednako su angažovani na svadbama, maturskim žurkama, kao i na svirkama po klubovima, diskotekama i privatnim proslavama.

kasina

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Repertoar je vrlo širok (preko 5.000 pesama) i obuhvata domaću i stranu pop i rock muziku, izvorne stare, kao i nove narodne pesme. Stvarno je nemoguće napisati spisak svih pesama koje Magla Bend svira.

kasinaa

Fotografisano u Klub Kasina Bar

Budite i vi jedni od mnogih koji su oduševljeni nastupima Magla benda i dođite da ih čujete na ovoj Ethnogym žurci u klubu Kasina Bar! Biće to nezaboravna noć sa puno poklona i iznenađenja!

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com