Mala Maca, vesti

Mala Maca otvara sredu za najbolji noćni provod.

Zbog velikog interesovanja, ove nedelje vaša kafana Mala Maca otvara još jedan dan provoda - sredu! Od 04. decembra pa nadalje, svake srede, samo u kafani Mala Maca moći ćete da uživate u fantastičnoj pop - rok večeri, uz dve gitare i klavijaturama, kao i mnogim iznenađenjima koja će vas oduševiti. Najveći krivac za vaše odlično raspoloženje u kafani Mala Maca biće promotivna akcija pića! Ali to nije sve!

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Na ovom otvaranju srede očekuje vas i besplatno meze za svaku rezervaciju! Zatim, đus - vodka i džin - tonik koji će koštati samo 99 dinara., kao i sve rakije! Slatke i jake, onakve kakve baš treba da budu! Zato nemojte mnogo čekati, već pravac u kafanu Mala Maca i sjajan provod do sitnih sati!

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

I ostalim danima u Maloj Maci nema stajanja. Četvrtkom na istom mestu čeka vas starogradska muzika kada ćete, sigurni smo pasti u sevdah. Provod zagarantovan uz puno pozitivnih vibracija i vrhunske atmosfere!
Idealan način da provedete početak vikenda i subotu veče jeste da ponovo posetite kafanu Mala Maca, gde vas uz pristupačne cene pića, najlepše devojke i dobro raspoloženje, očekuje naravno, i najbolja muzika u gradu. Dođite da uživate u sjajnom zvuku ozvučenih gitara uz Džonija i Saleta koji će vam svirati najbolji Ex Yu Rock i starogradsku muziku.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Autentični etno ambijent, pristupačne cene i kvalitet, sjajna muzika, od sada i svake srede samo u kafani Mala Maca. Dođite i uverite se u pravi kafanski provod koji ovde nude

O dobrom provodu svedoče fotografije u našoj galeriji. Pogledajte i uverite se u najbolji provod u gradu. Putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online možete izvršiti svoje rezervacije za sva dešavanja u kafani Mala Maca i obezbediti sebi nezaboravno veče.

 

beogradnocu.com