Mala Maca, vesti

Mala Maca radi za vas.

Kafana Mala Maca i ove nedelje radi punom parom i sprema iznenađenja za svoje goste. Večeras, 18. decembra, možete uživati u fenomenalnoj Pop Rock večeri, uz dve gitare i klavijaturama. Pored izvanrednog muzičkog repertoara, očekuju vas i neverovatne promocije pića, pa će dobrom provodu doprineti i sjajne cene alkoholnih pića prilagođene svačijem džepu.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Večeras možete piti đus-vodku, džin-tonik i sve rakije za samo 99 dinara! Prepustite se! U kafani Mala Maca se i četvrtkom, petkom i subotom organizuje živa svirka "od stola do stola" gde zaista bude kao na fotografijama starih beogradskih kafana. Ovog četvrtka i petka nastupa akustični bend, koji sa dve harmonike i gitarom prave totalni haos, Zapevajte hitove narodne muzike, starogradske, pop, folk, i čega god da se setite, jer bend zna svaku pesmu i svaku notu, tako da vam sledi fenomenalan provod.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

U kafani Mala Maca gosti piju naješće rakiju, pivo i vino, a tokom čitave noći na raspolaganju je i kuhinja, ukoliko previše popijete, pa se možete okrepiti i upotpuniti užitak. Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera. Kad pesma ponese u kafani Mala Maca, sve se oprašta. Za kraja nedelje, Mala Maca vam u subotu, 21.decembra, obećava odličan provod uz ex Yu rok i starogradsku muziku, sa dve ozvučene gitare koje zvuče kao veliki bend. Dođite da čujete majstore kako sviraju i zapevate iz srca.

Galerija portala beogradnocu.com prepuna je fotografija iz kafane Mala Maca, upravo zbog uvek fenomenalnog provoda koji pruža. Naši fotografi se sa velikim zadovoljstvom provode na ovom popularnom prestoničkom mestu, pa vas i u narednom periodu očekuje dosta zabeleženih momenata upravo sa odavde.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Rezervacije za večeras, ali i za sva predstojeća dešavanja kafani Mala Maca možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji provod u gradu!

 

beogradnocu.com