Mala Maca, Najave, vesti

Mala Maca: Specijalne promo cene. Mala Maca je kafana u koju se je svako dobrodošao. Sve je podređeno dobrom provodu, Ovde se u zoru teška srca odlazi kući. Za ljubitelje dobre čašice kafana Mala Maca uvek ima poneko iznenađenje. Promotivne cene pića ovde su redovna pojava, na vama je samo da dođete, sve vas spremno čeka.

Mala Maca.jpg2

Fotografisano u Kafana Mala Maca

U sredu, 1. oktobra, na repertoaru je Pop Rock Veče-dve gitare i klavijatura. Ne propustite fantastičnu akciju kafane Mala Maca! Đus-votka, džin-tonik i sve rakije po promo ceni od samo 99 dinara. U četvrtak i petak, 2. i 3. oktobra, dve harmonike i gitara sviraće pravu starogradsku pesmu, za sve one koji se osećaju kao boemi. U subotu, 4. oktobra, prava Jugonostalgična atmosfera u Maloj Maci-dve ozvučene gitare sviraće exYU rok pesme, a biće tu i starogradske muzike.

Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Ne propustite ova neponovljiva dešavanja! Rezervacije možete izvršiti putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili OnlineRezervacije su besplatne, ali obavezne zbog ogromnog interesovanja.

 

beogradnocu.com