Mala Maca, vesti

Male cene u Maloj Maci.

Sjajna atmosfera, izvanredan muzički repertoar i cene pića dostupne svačijem džepu ono su što u kafani Mala Maca ne izostaje. Od samog otvaranja sezone kafana Mala Maca nudi neverovatan provod.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Svakog četvrtka, petka i subote organizuje se živa svirka "od stola do stola" gde zaista bude kao na fotgrafijama starih beogradskih kafana.  Četvrtkom i petkom sviraju tamburaši, dok su svake subote dve ozvučene gitare uz koje se pevaju ex yu rok i starogradski hitovi. Peva se i pije, razbije se po koja čaša, ali za sve je to kriva atmosfera. Kad pesma ponese, sve se oprašta.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

U kafani Mala Maca moći ćete tokom cele nedelje i do kraja novembra meseca da uživate u neverovatnim promocijama pića. Svako jutro od 9h do11h devojke će moći da uživaju u domaćoj kafi na račun kuće! Za sve pivopije odlična vest je ta da će sva točena piva od 0.33 koštati samo 100 dinara, a flaširano Jelen pivo od pola litre možete piti za istu cenu – 100 dinara! Promo cene ne važe četvrtkom,petkom i subotom od 18h do 01h.

kafana Mala Maca

Fotografisano u Kafana Mala Maca

Prijatan ambijent kafane Mala Maca, ispunjen pozitivnom energijom, veoma lako postaće i vaše omiljeno mesto za izlazak. Pristupačne cene usluga i veoma ljubazno osoblje, zaslužni su za komplimente sve većeg broja gostiju koji svakodnevno svraćaju u ovu sjajnu kafanicu.

Odaberite dan za provod i rezervišite svoje mesto na vreme. Za sva predstojeća dešavanja u kafani Mala Maca rezervacije možete izvršiti na vrlo jednostavan način, putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ne propustite najbolji kafanski provod u gradu! U iščekivanju vašeg izlaska, pogledajte našu galeriju!

 

beogradnocu.com