Malo Bi' Te Tako, vesti

Malo Bi’ Te Tako ponovo.

Kafana Malo Bi’ Te Tako ponovo je pravi izbor kada je kafanski provod u pitanju, jer ne prestaje da nudi sve ono što je potrebno. Za sve goste tu je besprekorna usluga, rapsoloženo i ljubazno osoblje, druželjubivi gosti, najlepše Beograđanke, i naravno, muzički repertoar koji se ne može porediti ni sa jednim u gradu.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Idealan način da proverite savršenstvo ovih sastojaka koji čine recept dobrog provoda, jeste da posetite kafanu Malo Bi’ Te Tako ovog petka 24. januara kada će za vaše veče i neverovatno dobar provod biti zaduženi Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić. Očekuje vas zaista spektakl, koji je neizbežan pored ovih velikih muzičkih imena.

Subota 25. januar takođe je dobra prilika da proverite zašto je kafana Malo Bi’ Te Tako najbolja. 100% Bend pobrinuće se da se 100% dobro provedete.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako prostire se na dva nivoa, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Ne propustite da budete deo ove fantastične priče i atmosfere koju ćete kasnije dugo prepričavati! Opustite sva svoja čula i provedite se zaista izvanredno.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek izvanredan. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Malo Bi' Te Tako. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente neponovljivog provoda. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi' Te Tako možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili prvi ćete saznati sve najbitnije informacije u vezi sa vodećim prestoničkim mestima za vaš izlazak.

 

beogradnocu.com