Malo Bi' Te Tako, vesti

Malo Bi’ Te Tako pred Novu Godinu.

U najlepšoj oazi Beograda, krije se izuzetan provod, svim boemima dobro poznato mesto – kafana Malo Bi’ Te Tako. U kafani Malo Bi’ Te Tako, uz neverovatnu muziku koja će vas do ranih jutarnjih časova držati na nogama, garantovano ćete se fenomenalno provesti.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Ukoliko još uvek niste posetili kafanu Malo Bi’ Te Tako definitivno je vreme da tu grešku ispravite. Ovaj petak je idealna prilika za to, jer vas u ovoj popularnoj prestoničkoj kafani očekuju Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jočić. Ovaj trio će se pobrinuti da vaša poseta kafani bude zaista nezaboravna. Iskusite neponovljivo iskustvo, uz vrhunsku uslugu i muziku koja će dopresti do vaše duše. Pop, folk i starogradske numere, upotpuniće vaše uživanje, a pristupačne cene pića dozvoliće da ne brinete ni o svom novčaniku.

kafana malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Subota, 28. decembar, biće u znaku 100% Benda – znači 100% dobar provod, a na vama je da ga ne propustite! Već sledeće nedelje, spremite se za lude noći. Vaša kafana Malo Bi’ Te Tako otvoriće vam svoja vrata u ponedeljak 30. decembra kada vas čekaju tamburaši, a i sredu uz bend iznenađenja. 1. januara, kako bi sa vama uplovili u Novu 2014. godinu. Slede vam sjajna iznenađenja!

U iščekivanju vašeg izlaska ovog vikenda, obavezno pogledajte našu galeriju. Na fotografijama iz kafane Malo Bi’ Te Tako jasno se vidi kako izgleda najbolji beogradski kafanski provod. Budući da naši fotografi ne propuštaju najbolja dešavanja, sa vama će se provoditi i ovog vikenda.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

A da vi ne biste propustili provod u kafani , rezervišite svoje mesto na vreme. Rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi’ Te Tako možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice- beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

Iz nedelje u nedelju kafana Malo Bi’ Te Tako nudi sve bolji provod, a na vama je da proverite zašto!

 

beogradnocu.com