Malo Bi' Te Tako, vesti

Malo Bi' Te Tako - Repriza Nove godine.

Otpočnite ovu godinu na najspektakularniji mogući način uz vodeća prestonička mesta. Ukoliko još uvek ne znate gde ćete provesti prvi dan Nove godine i koje je mesto idealno za vas, tu je vaš beogradnocu.com da vas uputi isključivo na najbolje.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Za sve ljubitelje pravog kafanskog provoda i meraklijske atmosfere, pravi izbor je nesumnjivo kafana Malo Bi’ Te Tako, koja vam je tokom čitave sezone nudila najbolji provod i vrhunsku atmosferu. Po veoma pristupačnim cenama dostupne su vam bogate ponude koje vas neće ostaviti ravnodušnim. Naravno, treba pomenuti i uslugu koja je na svetskom nivou i koja vam omogućava maksimalno opuštanje i hedonizam.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Muzički deo prve večeri u 2014. u kafani Malo Bi' Te Tako obeležiće neponovljivi 100% Bend. Uz gitaru, klavijature i sjajne vokale očekuju vas fantastične interpretacije poznatih hitova, koji će vas tokom čitave večeri držati na nogama i učiniti da se provedete zaista neponovljivo.

Očekuje vas zaista sjajna atmosfera i raspoloženje koje ćete poželeti sebi i svojim dragim osobama za čitavu godinu. Dobar provod uz izvanrednu energiju je zagarantovan, a vaše je samo da ga ne propustite.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Priuštite sebi jedinstvenu reprizu Nove godine i obezbedite sebi i svojim prijateljima mesto na vreme, zbog velikog interesovanja koje vlada. U prijatnom ambijentu u boemskoj atmosferi sa odličnom muzikom, ova kafana vam nudi nezaboravan provod do jutarnjih sati. Kao i uvek, rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi' Te Tako možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Ne propustite najbolji kafanski provod prvog dana 2014.

Ukoliko nas budete redovno pratili i u Novoj godini, prvi ćete saznati sve najbitnije informacije vezane za vodeća prestonička mesta za noćni provod.

 

beogradnocu.com