Malo Bi' Te Tako, vesti

Malo Bi’ Te Tako u Novoj godini.

U petak, u kafani Malo Bi’ Te Tako, zabavljaće vas fenomenalni Sale Talas, Stanislav Sekulić i Marija Mara Jovičić. Pored ove sjajne ekipe i izvanrednog muzičkog repertoara, očekuje vas zagarantovano dobar provod i prava uživancija. Sutradan, u subotu 11. januara, održaće sjajan nastup neponovljivi 100 % Bend.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Upoznajte pravi kafanski noćni život, a sigurni smo da ćete svako veče u Malo Bi’ Te Tako zauvek nositi u najlepšem sećanju. Zato pravac u Karađorđevu ulicu jer su Sale Talas i 100% Bend za vas spremili posebno veče puno muzike, pesme i igre. Oni će se ceo vikend veseliti sa vama sve do sitnih sati i prirediti vam nezaboravan provod kakav do sada još niste videli.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Kafana Malo Bi' Te Tako, pored interesantnog imena, ima dosta interesantnog i da ponudi svojim gostima, koji već nakon prve posete kafani odlučuju da postanu redovni! Kafana Malo Bi' Te Tako prostire se na dva nivoa, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi.

Kafana Malo Bi’ Te Tako, iz nedelje u nedelju privlači sve veći broj gostiju. Ono što se posebno ističe u ovoj sjajnoj kafani jeste beskrajno poštovanje svojih gostiju, koji se uvek rado vraćaju na najbolji kafanski provod u Beogradu. Pored svih navedenih pogodnosti, u kafani Malo Bi’ Te Tako sa vrlo malo novca možete provesti zaista vrhunski. Izbor pića je vrlo veliki, a osoblje izuzetno profesionalno, sa uslugom koja je na visokom nivou.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Rezervišite odmah svoje mesto za sva predstojeća dešavanja u kafani Malo Bi’ Te Tako i to na vrlo jednostavan način - putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com