Malo Bi' Te Tako, vesti

Malo Bi' u provod.

Beograđani su veliki boemi. Još jedan dokaz za to jeste ogromna posećenost mnogobrojnih prestoničkih kafana. U skladu sa velikom potražnjom i enormnim interesovanjem, kafana Malo Bi’ Te Tako rešila je da izađe u susret svim svojim redovnim gostima, i ponudi im još jedan dan za provod.

kafana Malo Bi' Te Tako

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Naime, od ove nedelje u popularnoj prestoničkoj kafani Malo Bi’ Te Tako moći ćete da se provodite i četvrtkom! Četvrtak u kafani Malo Bi’ Te Tako nesumnjivo će postati obavezan deo vašeg izlaska, jer ono što vas očekuje jeste isključivo spektakl do spektakla. Sjajna ekipa okupljena oko ove fantastične kafane učinila je sve da vaš provod zadovoljava sve svetske standarde.

Atmosfera koja vas od sada četvrtkom očekuje u kafani Malo Bi’ Te Tako je zaista neverovatna, a ko će vas zabavljati i obeležavati vaše divne noći prvi ćete saznati ukoliko nas budete redovno pratili. Otkrićemo vam samo da su u pitanju velika imena naše estrade, neodvojiva od najluđeg gradskog provoda.

malo

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Podsećamo da se kafana Malo Bi' Te Tako prostire na dva nivoa, tako da i pored izuzetne posećenosti i velikog broja gostiju imate dovoljno prostora za sjajan provod sa prijateljima i za opušteno igranje, za šta ponekad posluže i stolice, pa čak i stolovi. Ne propustite da budete deo ove fantastične priče i atmosfere koju ćete kasnije dugo prepričavati! Opustite sva svoja čula i provedite se zaista izvanredno. Dozvolite sebi da maksimalno uživate u svim čarima kafane Malo Bi’ Te Tako, koja predstavlja imperativ prestoničkog noćnog provoda.

malo

Fotografisano u Kafana Malo Bi' Te Tako

Uostalom, možete se uveriti i sami da je u ovoj kafani provod uvek izvanredan. Galerija fotografija portala beogradnocu.com krije najbolje dokaze provoda u kafani Malo Bi' Te Tako. Naši fotografi se uvek rado provode u ovoj kafani, pa tako i beleže najinteresantnije momente neponovljivog provoda.

Rezervacije za sva dešavanja u kafani Malo Bi' Te Tako možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Retervacije su besplatne, ali obavezne zbog prevelikog interesovanja koja vlada za ovo izvanredno mesto.

 

beogradnocu.com