Poznati, Time Out, vesti

Mama i ćerka Zmijanac u provodu.

Klub Time Out je letnju sezonu započeo prilično žestoko, tako da ni ovde ne izostaje poseta poznatih ličnosti.

klub Time Out

Fotografisano u Klub Time Out

Budno oko naših fotografa ugledalo je pre svega mlađanu Nikoliju Zmijanac u društvu svoje majke, poznate pevačice Vesne Zmijanac. S obzirom da je Nikolija krenula maminim stopama i ušla u pevačke vode, red je da sa mamom isprati i klubska dešavanja. A večeras, 30. maja, Vesna Zmijanac će vas zabaviti u jedinstvenom klubu Time Out i prirediti veče za pamćenje.

klub TIme Out

Fotografisano u Klub Time Out

Jedno je sigurno, Nikolija će sigurno sedeti u prvim redovima i ispratiti mamin nastup.  Zato se momci dobro pripremite za večeras. U klubu Time Out  bili su i Mia Borisavljević, kao i poznati pevač Saša Matić koji je uvek u dobrom raspoloženju i naravno, dobrom društvu. Pogledajte našu galeriju fotografija sa sinoćne žurke i vidimo se večeras na istom mestu.

klub TIme Out

Fotografisano u Klub Time Out

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice - beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog CallCentra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

 

beogradnocu.com