Cinema, Poznati, vesti

Manekenka ostavila bez daha čitav klub!

Ukoliko se pitate gde poznati vole da izlaze, odgovor je, naravno,  klub Cinema. Naime, fotografi portala beogradnocu.com, koji ne propuštaju najbolja gradska dešavanja, na ovom sjajnom mestu uhvatili su u provodu Tamaru Vidić - manekenku, stilistu i bivšu učesnicu rijalitija ''Top Model''.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Tamara, sa svoje 24 godine ima veoma zavidnu karijeru iza sebe. Pored toga što je imala priliku da se bavi manekenstvom i bude stilista velikih zvezda turskih serija, Tamara je ponosna vlasinca butika glamuroznih venčanja i venčanica.  Svojom pojavom u klubu Cinema Tamara je oduševila sve prisutne, a posebno pripadnike muške populacije.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Atmosfera je bila za pamćenje, a svi koji su odabrali ovaj klub za svoj provod, nisu se pokajali. Mi vam fotografijama prenosimo samo delić atmosfere, a vi sami zaključite zbog čega ne biste smeli da propustite naredna dešavanja na ovom mestu!

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

klub Cinema

Fotografisano u Klub Cinema

 

beogradnocu.com