Beograd, Klubovi, Monsun, Najave, Poznati, vesti

Beogradske klabere večeras čeka prava poslastica pošto se posle više od dve godine u prestonicu vraća legenda tehno scene Marco Bailey! Čuveni Belgijanac nastupiće večerasu Monsunu na promociji četvrtog izdanja srpskog labela „Lucky Light LTD“. Za pultom Monsuna naći će se i najvažnija karika makedonske techno scene Goran Kan, jedna od najbolje čuvanih techno tajni Beograda – Kobaya i predstavnik mlađe garde domaće techno scene i ujedno vlasnik Lucky Light LTD etikete – Speedy.

U subotu vas čeka techno zvuk koji nastavlja da odjekuje Monsunom - održava se prvi ikada SAMOTVRDO BACK 2 BACK SPECIAL, koji će ujedno biti i najveća SAMO TVRDO žurka ove godine. Za euforičnu i energičnu atmosferu i veče u kome će se đuskati i uživati na maksimumu pobrinuće se sledeća ekipa Groovytech B2B Manton, Ilija Đoković B2B Andrew Meller i Phill & Dansmore. Nadamo se da ste spremni za sjajan provod u klubu Monsun ovog vikenda. Vidimo se!

Samo Tvrdo b2b

Besplatno izvršite rezervaciju putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili 063 34 34 33 ili Online. Ukoliko nas budete redovno pratili uvek ćete prvi saznati najnovije informacije u vezi sa noćnim životom Beograda.

monsun klub

Fotografisano u Klub Monsun

Postanite korisnik Public Chat-a portala beogradnocu.com još danas i to samo jednim klikom: http://chats.viber.com/beogradnocu.com

beogradnocu.com