vesti

Marija Adamović u Zelenom Mačoru.

Kafana Gatto Verde, iliti “Zeleni mačor”, otvorena je i ovog vikenda za vaš nezaboravan provod. Večeras, 14. decembra, do čak 3 sata iza ponoći, na izuzetno atraktivnoj lokaciji, na Savskom keju, možete iskusiti pravo boemsko uživanje, uz neverovatan muzički program.

kafana Gatto Verde

Fotografisano u Kafana Gatto Verde

Pevaće vam fenomenalna Marija Adamović sa svojim bendom koji će biti vaši domaćini za večeras. Očekuje vas prava klupska atmosfera, ali sa kafanskim nižim cenama pića i opuštenom boemskom atmosferom.

kafana Gatto Verde

Fotografisano u Kafana Gatto Verde

Ova ekipa muzičara najbolji su izbor kada poželite da napravite kratak predah od užurbane radne nedelje i jednostavno se opustite uz kvalitetnu muziku i dobro piće po pristupačnim cenama. Uz najveće pop, folk i kafanske hitove, u specifičnom izvođenju ovog izvanrednog benda, moći ćete da se provedete bolje nego ikada.

Kafana Gatto Verde radi preko dana kao kafe restoran bar, a svake subote od 22h pretvara se u pravu kafanu sa živim svirkama. Kafana Gatto Verde poznata je po zaista niskim i pristupačnim cenama pića, ljubazanim i profesionalnim osobljem, kao i kvalitetnom muzičkom programu. Sve to navedno uz moderan i komforan ambijent čini provod u ovoj kafani provodom za pamćenje.

kafana Gatto Verde

Fotografisano u Kafana Gatto Verde

Pored vesti o svim novitetima koji vas očekuju na vodećim beogradskim mestima za provod, na našem portalu možete pronaći i dokaze najboljeg provoda, odnosno pogledati našu galeriju fotografija.  Rezervacije za vaš omiljeni vodič kroz noćni život Beograda, to možete učiniti jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com