vesti

Marijana Leontijević u provodu.

Ex Farmerka Marijana Leontijević sinoć je za adresu dobrog provoda izabrala klub Carski Lov. Ova odmerena mlada dama, veselila se uz Marinu Stankić, Nemanju Maksimovića i Primera Bend koji su već provereni majstori najbolje moguće atmosfere, koja je i sinoć ceo klub oborila s nogu.

klub Carski Lov

 Fotografisano u Klub Carski Lov

Marijana je na Farmu ušla kao bivša devojka Borisa Stamenkoviće, te se očekivalo da će njen ulazak poljuljati Katarinin i Borisov odnos, što se nije dogodilo jer je Marijana do kraja svog boravka na Farmi ostala veoma pribrana i predstavila se kao veoma kulturna i odmerena devojka, koja se svima dopada.

Ostaće upamćena po razmeni nežnosti sa Markom Vukotićem, ali do ozbiljnije veze nije došlo na imanju. Marijana je 2004. godine predstavljala je Srbiju na izboru za mis Sveta za devojčice, gde je i pobedila. Danas se profesionalno bavi manekenstvom, a kao uspešan student na Fakultetu za medije i komunikaciju u budućnosti želi da ostvari u voditeljstvu.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Marina Stankić, Nemanja Maksimović i Primera Bend, sinoć su svoj zadatak odradili u fullu, atmosfera u klubu Carski Lov bila je fenomenalna, delić ove sjajne atmosfere i divnog provoda podelili smo sa vama kroz fotografije koje su naši fotoreporteri upriličini sinoć u razigranom klubu Carski Lov, koji je uvek razdragan i kreator najbolje zabave, što je vama već dobro poznato i zato svake subote za najbolji i najsadržajniji provod birate baš klub Carski Lov.

Klub Carski Lov je po mnogo čemu iskpred drugih klubova ovoga tipa, veoma pažljivo i sa puno ljubavi brine o svakom gostu, što se moglo doživeti i sinoć, domaćinska toplina i profesionalizam su samo neke od osobina koje krase klub Carski Lov koji toliko volite i tek ćete pronaći i uvideti još mnogo razloga da ga i obožavate.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov dobro poznaje vaš muzički ukus i uvek vas dočeka prijateljskom pesmom, što je sjajn uvod i veselo zagrevanje za najbolje provode o kojima svi pričaju, mnoge renomirane ličnosti iz naše zemlje svoje poverenje daju upravo klubu Carski Lov jer znaju da su ovde svi doživljaji vrhunski, naprosto božanstveni, a to znate i svi vi i uvek vikende provodite u predivnom klubu Carski Lov koji polako, ali sigurno postaje najpoželjinija meta svih ljubitelja noćnih provoda, postanite i vi jedan od njih.

Klub Carski Lov je po mnogo čemu carski, rezervaciju najlepših provoda možete izvršiti putem vašeg omiljenog vodiča kroz noćni život prestonice – beogradnocu.com, odnosno putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online. Mi za vas pripremamo najsvežije i najatraktivnije informacije vezane za noćni život Beograda, najdraže su nam one carske ispričane kroz vaš lik na našim fotografijama.

 

beogradnocu.com