Time Out, vesti

Marina Tadić i Acko u klubu Time Out!

Noćni provod u klubu Time Out na Adi ogleda se u nezaboravnim živim svirkama, koje iz godine u godinu posećuje na hiljade mladih Beograđana. Gostovanja poznatih izvođača su redovna, tako da vas u petak, 19. jula, u klubu Time Out očekuju poznata klupska pevačica Marina Tadić i Aleksandar Petrović Acko.

Time out

Fotografisano u Klub Time Out

Marina Tadić je veoma svestrana ličnost. Završila je fakultet sporta i fizičkog vaspitanja, a radila je i kao profesor plivanja. Svoj prvi album objavila je tokom 2009 godine, gde je jedna od najzvučnijih pesama bila “Još sam ona stara” sa kojom je stekla veliku popularnost. Ponosna je na svojih sedam tetovaža, a pored pevanja, oprobala se i u glumi. Naime, Marina glumi u novom serijalu, trećem po redu, popularne televizijske serije Budva na pjenu od mora, baš kao i njena koleginica Ana Nikolić.

Marinine glumačke sposobnosi mogli ste već da vidite do sada, i to u njenom spotu za pesmu “Moj lepi skote”. U video izdanju ove numere Marina poručuje: Stop nasilju nad ženama! Spot je inače snimila u saradnji sa Markom Đurovskim i želela je da skrene pažnju na sve žene koje trpe nasilje.

"Još sam ona stara", "Bilo nam je mega, mega", "Bol za bol" samo su neki od hitova uz koje ćete moći da uživate u klubu Time Out, gde vas očekuje standardno dobar provod uz mnoge pop i folk hitove.

A u narednom periodu u klubu Time Out nastupaju Fantastic Band i Danijela Trkulja, i to u subotu 20. jula. U nedelju vas u Time Out-u očekuju Mia Borisavljević i Bojan Grujić. Utorak je rezervisan za RNB Shufflin, a sreda za Marinu Visković i Željka Šašića. U četvrtak, 25. jula, zabavljaće vas Allegro band.

Time out

Fotografisano u Klub Time Out

U našoj galeriji možete pogledati kako izgleda provod u popularnom beogradskom klubu Time Out. Naši fotografi zabeležili su neke od najinteresantnijih momenata vaših izlazaka, a to će učiniti i na nastupu Marine Tadić i Aleksandra Petrovića Acka, ovog petka.

Svoje rezervacije možete izvršiti  putem našeg korisničkog Call centra, na broj telefona 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com