Teatro, vesti

Marina Tadić samo u Teatru!

Poznata pevačica Marina Tadić sve više nastupa po najpoznatijim klubovima u Beogradu, pa će tako i večeras  napuniti klub Teatro i napraviti kao i uvek fenomenalnu atmosferu! A kako i ne bi kad vam je Teatro pripremio sjajan provod i dobro poznato veče sportista koji svi željno iščekujemo.

Zato, dođite večeras u vaš omiljeni klub Teatro i ne propustite najluđu žurku u nedelji!

Atraktivna Marina Tadić je sve traženija klupska pevačica, upravo zbog predobre atmosfere i nastupa, kao i sjajnog raspoloženja koje vrlo lako prenosi na publiku.

Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Ova pevačica je svoj prvi album izbacila tokom 2009. godine, a jedna od najzvučnijih pesama sa tog albuma je “Još sam ona stara” sa kojom je ostvarila veliku popularnost. Pored ove pesme,Tadićeva se može pohvaliti i hitovima poput: "Disko devojka" kao najavu za album pod nazivom “Bol za bol” sa kog se odmah izdvaja istoimena pesma ”Više me ne zovi” i mega hit “Otrove”. Tadićeva je za samo 4 godine postojanja na javnoj sceni postala jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih pevačica.

Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Zato ne propustite gostovanje ove mlade pevačice, koja nosi epitet "najveće zvezde beogradskog clubbing-a", kao i naše najpoznatije i najzgodnije sportiste koji će ulepšati veče u klubu Teatro.

Još jedna "teatralna" sezona u najprestižnijem prestoničkom klubu je pred nama,dođite i uverite se u najbolji provod u gradu!

Teatro

Fotografisano u Klub Teatro

Kako ne biste propustili jedinstvenu nedelju sportista u klubu Teatro, ali i ostale dane tokom sedmice, rezervišite svoje mesto na vreme. To možete učiniti vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com