vesti

Marina Tadić večeras u klubu Carski Lov!

Večeras 4. oktobra u popularnom prestoničkom klubu Carski Lov očekuje vas fenomenalan provod uz nastup atraktivne pevačice Marine Tadić.
Marina Tadić je sve traženija klubska pevačica, upravo zbog fenomenalne atmosfere i sjajne žurke koje pravi na svojim nastupima i dobrog raspoloženja koje vrlo lako prenosi na publiku.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Klub Carski Lov, interesantno mesto u etno stilu, pružiće vam provod kakav do sad niste sretali. U preuređenom enterijeru, podređenom vašem maksimalnom uživanju, moći ćete da uživate uz kvalitetnu muziku, i cene prilagođene svačijem džepu. Upravo večeras možete iskoristiti sjajnu akciju! Uz kupovinu flaše viskija Johny Walker po ceni od 5.500 dinara , dobijate još pet guarana gratis! Tako može da se pije samo u klubu Carski Lov!

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Marina Tadić, koja će vas večeras zabavljati do sitnih sati, izdala je mnoge pesme poput "Disko devojka" kao najavu za album pod nazivom "Bol za bol" sa kog se odmah izdvaja istoimena pesma i visokobudžetni spot. Ubrzo su put do srca slušalaca pronašle i numere "Više me ne zovi" i mega hit "Otrove" koju je Marina i ekranizovala. Tadićeva je za samo 4 godine postojanja na javnoj sceni postala jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih pevačica.

Nastupi ove mlade pevačice su i više nego dobro posećeni. Ona nosi epitet "najveće zvezde beogradskog clubbing-a", a večeras samo u klubu Carski Lov imate priliku da se u to i uverite.

Klub Carski Lov predstavlja idealno mesto za vaš provod ukoliko ste ljubitelj dobre muzike i žive svirke, a ovaj petak je dan koji ne smete propustiti! Fotografi portala beogradnocu.com rado se provode u klubu Carski Lov fotografišući vaše najinteresantnije momente, tako da u našoj galeriji možete pronaći dokaze o najboljem provodu u gradu koji vas ovde očekuje.

Ukoliko propustite nastup Marine Tadić, u subotu možete uživati uz Mirka Jeremića I DJ Cou.

klub Carski Lov

Fotografisano u Klub Carski Lov

Kao i uvek, da ne biste propustili najbolje gradske događaje, rezervacije za sva dešavanja u klubu Carski Lov možete izvršiti upravo ovde: putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online, i vrlo jednostavno obezbediti najluđi provod za vas i vaše prijatelje. Rezervacije su obavezne zbog prevelikog interesovanja, i treba ih izvršiti što pre!

 

beogradnocu.com