vesti

Mark Funk večeras osvaja Republiku!

Petak u klubu Republika idealan je start ovog vikenda ukoliko ste ljubitelj dobrog dj-inga, i želite da se provedete uz najbolje koktele u gradu. Uz rezidenta kluba, Dj-a Miloša Starčevića, za dj pultom naći će se jedan od najboljih domaćih remiksera i producenata, Marko Mitrović aka Mark Funk!

Mark Funk je predstavnik funky-disco-tech zvuka na našim prostorima. Jedan je od retkih producenata u Srbiji, ali i u svetu, koji propagira jackin i disco-tech zvuk. Izdavao je od domaćeg Disko Zoo labela pa sve do poznatog Guesthouse-a, što svedoči o njegovom iskustvu, ali i garantuje dobru žurku.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Ako uživate u oldschool funk, disco i jackin house muzici, ne smete propustiti ovaj petak u Republici. Pozitivna energija, sjajna ekipa i zvuk koji pokreće, obećavaju fenomenalnu žurku do ranih jutarnjih časova.

Nakon vašeg provoda u petak za koji su zaduženi Dj Miloš Starčević i Mark Funk, u klubu Republika vas u subotu očekuje house veče uz dj-a poznatog pod imenom Me-high-low.

Republika

Fotografisano u Klub Republika

Fotografije iz popularnog prestoničkog kluba Republika možete pogledati u našoj galeriji. Na njima ćete moći da vidite samo delić onoga što vas očekuje na najavljenim žurkama.

Rezervacije, kao što već dobro znate, možete izvršiti na vašem omiljenom portalu – beogradnocu.com, i to vrlo jednostavno - putem našeg korisničkog Call Centra 063 33 33 44 ili Online.

 

beogradnocu.com